0
OPXJVG maskiselfie-arvonnan ohjeet

 1. Tuomas L.
  Head of Strategy, OnePlus Europe Staff Member Sep 28, 2020

  Tuomas L. , Sep 28, 2020 :
  1. Järjestäjä
  Kilpailun järjestäjänä toimii OnePlus Suomi, osoite Firdonkatu 2T 83, 00520 Helsinki.

  2. Osallistumiskelpoisuus
  Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä.

  3. Arvontaan osallistuminen
  Arvontaan voi osallistua 28.9.2020 - 4.10.2020 välisenä aikana. Arvontaan osallistutaan julkaisemalla kuva itsestään kasvomaski naamalla omaan Instagram feediin ja käyttäen häshtägiä #OPXJVG . Arvonnan voittaja valitaan sattumanvaraisesti.

  4. Palkinto
  Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl OnePlus Nord (sininen) arvoltaan 399 euroa. Palkinto arvotaan 5.10.2020 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan kilpailupostauksen kommenttikentässä ja Instragram yksityisviestillä. Voittajan tulee ilmoittaa yhteystietonsa 5 vuorokauden kuluessa saatuaan voittoilmoituksen. Jos voittaja ei ilmoita yhteystietojaan, OnePlus Suomella on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajan suomalaiseen osoitteeseen.

  Palkinto on henkilökohtainen. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Voittaja vastaa itse kaikkien palkinnon käyttöön tarvittavien tuotteiden ja palveluiden hankinnasta. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin arvonnan osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

  5. Vastuu teknisistä ongelmista
  Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

  6. Sääntöjen vastaiset osallistumiset
  Arvonnan järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailun osallistujien OnePlus Suomen sivuille lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä, rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat muulla tavalla epäasiallisia tai lainvastaisia, taikka Instagramiin käyttöehtojen vastaisia. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

  7. Henkilötietojen käsittely ja viestintä
  Arvonnassa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia muutoin kuin palkintojen toimittamiseksi voittajille. Henkilötietoja ei säilytetä eikä luovuteta ulkopuolisille.

  8. Muut ehdot
  Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

  Osallistumalla arvontaan osallistuja vapauttaa Instragramin kaikesta vastuusta. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instragramiin.
   

  #1
 2. Tokolozi
  Nougat Sep 28, 2020