17

Our service commitment in Indonesia

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. asaputrosnk Gingerbread Mar 12, 2015

    asaputrosnk, Mar 12, 2015 :
    Mungkin opo harus pake kevlar casenya
     

  2. S.o.F Eclair Mar 14, 2015

    S.o.F, Mar 14, 2015 :
    baru masuk minggu kedua pake opo ..
    flip cover ori nya melindungi dengan cukup baik .. dari layar hingga body si opo
     

  3. kayajiwa Donut Mar 14, 2015

    kayajiwa, Mar 14, 2015 :
    setuju...ada yg hitam ready skg
     

  4. S.o.F Eclair Mar 14, 2015

    S.o.F, Mar 14, 2015 :
    nah ini dia .. yg hitam ada 1 hari setelah order yg kuning .. :(
     

  5. DjonX Froyo Mar 15, 2015

    DjonX, Mar 15, 2015 :
    Flip covernya itu official / original OnePlus ya Mas?
     

  6. asaputrosnk Gingerbread Mar 15, 2015

    asaputrosnk, Mar 15, 2015 :
    beli dimana?
     

  7. S.o.F Eclair Mar 15, 2015

    S.o.F, Mar 15, 2015 :
    di lazada bro ..
    coba di lihat di link ini
     

  8. ziconeplus Froyo Mar 15, 2015

    ziconeplus, Mar 15, 2015 :
    Case flip hitam.. Menjaga body. Tp Ane rasa masih harus pake Tempered glass krn sangat penting utk menjaga layar hape anda..
     

  9. hansjonathan Eclair Mar 15, 2015

    hansjonathan, Mar 15, 2015 :
    xpost dari sebelah, gatau harus post dimana

    Mau nanya nih gan, maaf kalo off topic
    mengenai garansi alias warranty

    The technical process of rooting or unlocking the bootloader does not void the warranty of the OnePlus One. However, we strongly suggest for you to only root or unlock the bootloader of the OnePlus One if you are confident that you understand the risks involved.

    By accessing resources regularly unavailable to software, the process may damage your hardware during or after the procedure, which is not covered under warranty. In warranty handling, we will need to verify that any faulty behavior is unrelated to rooting / unlocking first.

    Jadi kalau misalkan kondisi hh ane rooted, dan mengalami masalah touch screen seperti di :



    Apakah akan tercover oleh garansi?
    Apakah masalah seperti ini dapat ditimbulkan karena rooting atau memang pure hardware problem?
    Karena setau ane masalah hardware yang bisa dihasilkan oleh rooting itu normalnya CPU fry alias overheating karena overclocking.

    Terima kasih :)
     

  10. DjonX Froyo Mar 17, 2015

    DjonX, Mar 17, 2015 :
    Salam,,,
    Luar biasa,,,
    Dengan kualitas ynag baik ditunjang dengan After Sale Services yang bersahabat, saya yakin OnePlus akan terus berkembang terus menjadi lebih baik kedepan,,, Amin,,,
     

  11. Meloon Cupcake Mar 18, 2015

    Meloon, Mar 18, 2015 :
    I bought my phone via pre order from Lazada Indonesia and yesterday my oneplus one cannot be turn on. the day before i forgot to charge it before i went to bed but i was sure that my battery was still 50%.
    I tried everything from charging it overnight then let it or 6 hours, charge it again for 30 minutes and then tried to turn it on but nothing happen.
    and then i tried to press hold power button 5 times (20 seconds long each time) but still nothing happen. and i can't go into recovery mode either.

    So i tried to call Service Center in my hometown which is Malang. I called 10 times but there weren't any response. And then i decided to come to the Service Center which according to Lazada oneplus one page is in jalan Soekarno Hatta 30 kav 3.
    The address is legit but to bad IT ISN'T SERVICE CENTER but a clothes shop.
     

  12. ganggumalam Froyo Mar 18, 2015

    ganggumalam, Mar 18, 2015 :
    gan ini gak ada kartu garansi ya? klo ada apa apa, klaimnya gimana? kok pada banyak yg ngeluh servis senter fiktif, waduh gimana nih, ngeri juga
     

  13. Meloon Cupcake Mar 18, 2015


  14. alwialfiansyah Jelly Bean Mar 18, 2015

    alwialfiansyah, Mar 18, 2015 :
    waduh, harus dicrosscheck ke pihak oneplus nih...
    yang cempaka mas katanya bener dan sudah ada member yang kalim dan diganti device dengan yang baru di sana... cmiiw

    memang ga ada kartu garansi bro..
    pakai IMEI bro katanya...
    kalo klaimnya ke Lazada pake invoice yang ada dalem bungkusnya...
    CMIIW
     

  15. ganggumalam Froyo Mar 18, 2015

    ganggumalam, Mar 18, 2015 :
    wah thanks gan informasinya, soalnya baca di lazada dalam paket ada 1x kartu garansi
     

  16. Meloon Cupcake Mar 18, 2015

    Meloon, Mar 18, 2015 :
    Saya sudah hubungi lazada via email, karna saya telp tidak bisa dan via live chat tidak membantu.
    Kalau harus kirim jakarta pun saya kirim Gan, dari pada hp saya ga bisa nyala
     

  17. Lowen Donut Mar 18, 2015

    Lowen, Mar 18, 2015 :
    @Mike need ur help here. Apparently there're some service points (appointed by lazada?) for Oneplus in Indonesia are invalid, i think u guys need to have a cross check on every service center listed here to make sure it's a legit & valid one, not just list of some addresses on a piece of paper. I hope u guys take a serious attention regarding this matter :)
     

  18. elvinlt91 Eclair Mar 19, 2015


  19. asaputrosnk Gingerbread Mar 19, 2015

    asaputrosnk, Mar 19, 2015 :
    What another unverified SC??????
    Have you tried contacted lazada?
    why there is no response from Lazada ar One Plus Indonesia???

    Should we creata thread fake One Plus Service Centre in indonesia @Mike???
     

  20. asaputrosnk Gingerbread Mar 19, 2015

    asaputrosnk, Mar 19, 2015 :
    How about class Action to force them keeping Their Promises ASAP
    I am smelling Fraud Here..