595
OxygenOS 10.0.1 for the OnePlus 6 and 6T

  1. M1576761998083
    Cupcake Dec 19, 2019


  2. OnePlusSQRT36
    Gingerbread Dec 19, 2019


    Alex1681 likes this.

  3. OnePlusSQRT36
    Gingerbread Dec 19, 2019

    OnePlusSQRT36 , via OnePlus 6 , Dec 19, 2019 :
    so i had an OTA update a week ago to 10, I did it and it was a mess, so I downgraded to 9. I have no further OTA update since. wonder if this to to correct the premature release and also not sure why I don't see any OTA update notice again...
     

  4. Makarandd , via OnePlus 6T Mirror Black , Dec 19, 2019 :
    Yes same here
     

    Sudhanshu Joshi SDD likes this.
  5. taptom
    Eclair Dec 19, 2019

    taptom , via OnePlus 6T , Dec 19, 2019 :
    what do you mean doesn't work? not opening at all?

    GCam is google's camera app for Pixel ROM. You can install it thru instructions from xda forums or search youtube on how to's. Im using Arnova's version 7.0
     

  6. Vinayjariya , via OnePlus 6 Mirror Black , Dec 19, 2019 :
    This is the OTA update to Android 10. Version 10.3. They earlier released 2 versions which were buggy !!!
     

  7. OnePlusSQRT36
    Gingerbread Dec 19, 2019

    OnePlusSQRT36 , via OnePlus 6 , Dec 19, 2019 :
    I will wait few days for OTA vs oxygen updater app
     

  8. Jordicortes
    Donut Dec 19, 2019

    Jordicortes , Dec 19, 2019 :
    I meant it opens, buy closes again inmediately. Same happens on Instagram and Whatsapp. Do you know if there is a way to reset the version of the camera to an older one or should I try Google's?
     

  9. Vikash.Khoiwal
    Gingerbread Dec 19, 2019

    Vikash.Khoiwal , via OnePlus 6 , Dec 19, 2019 :
    Flashed 10.3.0 and sadly 5ghz wifi bug is still not fixed😟😟
     

  10. masqu
    Gingerbread Dec 19, 2019

    masqu , via OnePlus 6 , Dec 19, 2019 :
    Works for me never got any problems
     

  11. Vikash.Khoiwal
    Gingerbread Dec 19, 2019

    Vikash.Khoiwal , via OnePlus 6 , Dec 19, 2019 :
    It happens on tp link archer c5 v4 modem and actfibrenet sevice provider. for me it disconnects and reconnects every 10-15 mins.
     

    Shane Raweewon likes this.
  12. masqu
    Gingerbread Dec 19, 2019

    masqu , via OnePlus 6 , Dec 19, 2019 :
    Try to clear data for data and wifi
     

  13. Vikash.Khoiwal
    Gingerbread Dec 19, 2019

    Vikash.Khoiwal , via OnePlus 6 , Dec 19, 2019 :
    already did bro it doesn't help. OnePlus somehow screwed it bcoz it never happens on pie or android 10 custom roms.
     

  14. masqu
    Gingerbread Dec 19, 2019

    masqu , via OnePlus 6 , Dec 19, 2019 :
    Ok i got a tecnihcolor 799 xtream on my 500mbit fiber line
     

  15. taptom
    Eclair Dec 19, 2019

    taptom , via OnePlus 6T , Dec 19, 2019 :
    Im not sure but I don't think you can revert its version without reversing the update (rolling back to previous OS version). I never had these kind issues you're facing. You can download a different OS versions or reset to factory if you're desperate. These will be my options if WhatsApp and IG are important to me. You can also try other camera app.
     

  16. Jordicortes
    Donut Dec 19, 2019

    Jordicortes , Dec 19, 2019 :
    I've tried all of those options. I performed a factory reset, installed a 3rd party camera...
    Also tried downloading the latest version from the oneplus webpage and install it, but since I am on Android 10 it doesn't let me go back to android 9.
    If there is a way to revert the update that I don't know, let me know
     

  17. Joseph325
    Froyo Dec 19, 2019


  18. robin143
    Honeycomb Dec 19, 2019

    robin143 , Dec 19, 2019 :
    The SAME bug FOUND IN Oxygen 10.0.0 and 10.0.1.... and still not solved in 10.0.3...... ONEPLUS 6

    WHAT IS THIS.....????????????????????


    I hear a loud sound of the notification in the earpiece while on a call when a notification arrives in my phone. Its weird and the sound is uncomfortable because of this notification sound during a call.
    Before it was not loud and it was comfortable..... Also the notification sound during a call cannot be decreased even the ear speaker volume decreased.
    Done clear cache and all.... same problem persist

    I reported this bug while I am using 10.0.0 and 10.0.1..and i had send the logs to hunter but same problem persist in 10.0.3....
    still not solved in 10.0.3......