730
OxygenOS 10.3.0 for the OnePlus 6 and 6T

  1. BOURGET Martial
    Cupcake Jan 3, 2020

    BOURGET Martial , via OnePlus 6 , Jan 3, 2020 :
    Bonjour, depuis la mise à jour d'Android 10 il y a une semaine je n'arrive plus à me connecter à mon wi-fi. Quand je tente de me connecter le téléphone se déconnecte tout seul au bout de 2 secondes et annonce que le wifi est hors de portée. Que dois-je faire.
     

  2. nagarjuna003
    Gingerbread Jan 3, 2020

    nagarjuna003 , Jan 3, 2020 :
    there is no use such update of system like vedios not properly saving and download vedios and images not showing in gallery and vedio player
     

  3. LOVISH_VERMA
    Donut Jan 3, 2020

    LOVISH_VERMA , via OnePlus 6T , Jan 3, 2020 :
    I'm on open beta channel but want to move to stable build. Can you help?
     

  4. ironass
    Lollipop Jan 3, 2020


    Caomhin and Artemus. like this.
  5. Majuran thas
    Honeycomb Jan 3, 2020


  6. Awesh Lakhani
    Cupcake Jan 3, 2020

    Awesh Lakhani , Jan 3, 2020 :
    Battery level has decreased significantly after updating to oxygen os 10.3.0. all apps are in optimized mode except email and whatsapp but still no hope. Rest its smooth and faster than oreo 9.0. hope it get fixed in next update.
     

  7. Swagat Susmoy
    Cupcake Jan 3, 2020


  8. muhammed13
    Froyo Jan 3, 2020


  9. mshabin
    Cupcake Jan 3, 2020


  10. Artemus.
    Nougat Jan 3, 2020

  11. muhammed13
    Froyo Jan 3, 2020


    Caomhin and Artemus. like this.
  12. W1551832476496
    Cupcake Jan 3, 2020

    W1551832476496 , Jan 3, 2020 :
    I been facing an issue with the slow motion recording after the update. Object is completely blurry while recording slow mo. can any one help me to fix it. I m using 6t
     

  13. Artemus.
    Nougat Jan 3, 2020

    Artemus. , Jan 3, 2020 :
    Are you recording indoors or outside during a sunny day?
     

    drl431 likes this.
  14. R1552494263973
    Cupcake Jan 3, 2020

    R1552494263973 , Jan 3, 2020 :
    After latest update to 10.3.0 my opo 6t can't connect to 4g internet.
    Apn is locked to wrong parameter and it can not be edited (it is all grayed).

    Also, phone does not allow me to add new Apn, whan I press save new Apn nothing is happened.

    This is only happening with my provider (Bonbon -tmobile group, Croatia).
    When I put other carrier into my phone (A1 or tele 2) everything is normal.

    I tried everything-reboot, clear cash, rollback to 9.0.17, rollback to 9.0.4.

    A guy from OnePlus tried to fix it through Zoho, but without success.

    Does anyone have this problem like me?
     
    Last edited: Jan 3, 2020

  15. ironass
    Lollipop Jan 3, 2020

    ironass , Jan 3, 2020 :
    You seem to have exhausted most of the usual suggestions that I would make.

    You should now try the OnePlus MSMDownloadTool for the 6T global model. This will wipe your firmware/data/settings completely and replace it with a stock, out-of-the-box, OnePlus 6t Android 9 on stock, official, OxygenOS 9.0.13.

    I would suggest doing the process without your Bonbon SIM card installed. Other SIM cards should be OK.

    See...

    [TOOL] 6T MsmDownloadTool v4.0.59 (OOS v9.0.13)

    Providing that the above solves your issue, you can manually upgrade to the official stock OxygenOS 9.0.17 before moving on to 10.3.0.



    (The above links DO work. If you cannot open them using the OnePlus Community app, switch to your Google Chrome browser)
     
    Last edited: Jan 3, 2020

    Caomhin and Chumdini like this.
  16. Apharaoh06
    Donut Jan 3, 2020


  17. DiogoBelo
    Eclair Jan 3, 2020

    DiogoBelo , Jan 3, 2020 :
    i finally got root today, uninstall some bloatware and install swift installer for the real dark mode, set underclock cpu, battery is better now.
     

  18. E1544871357461
    Cupcake Jan 3, 2020


  19. Artemus.
    Nougat Jan 3, 2020

    Artemus. , Jan 3, 2020 :
    When did you format last?
     

  20. Y1548822350657
    Cupcake Jan 3, 2020

    Y1548822350657 , Jan 3, 2020 :
    Hi. had my phone updated to 10.3.0 but after doing that I noticed that my social media app videos won't play sometimes even if my internet connection is good. had to restart my phone every now and then to play / view videos. hope someone here can help me
     

    auk likes this.