181
OxygenOS 10.3.2 for the OnePlus 6 and 6T

  1. A1527090696726
    Cupcake Mar 12, 2020

    A1527090696726 , Mar 12, 2020 :
    yes, I am. Gestures (bottom) aren't working properly even in portrait mode.
     

  2. sirgeorge1973
    Froyo Mar 12, 2020

    sirgeorge1973 , via OnePlus 6 , Mar 12, 2020 :
    mine too!!!I got 10 giga more space!!
     

    larrymacy247 likes this.
  3. rickroyce
    Donut Mar 12, 2020

    rickroyce , Mar 12, 2020 :
    I installed it a few hours ago and found a few bugs at the theme so far. Is there a thread to report them?
     

    larrymacy247 likes this.
  4. Artemus.
    Community Hero 2020 Mar 12, 2020

    Artemus. , Mar 12, 2020 :
    Yes. Here and the feedback forum.
     

    drl431 and rickroyce like this.
  5. rickroyce
    Donut Mar 12, 2020

    rickroyce , Mar 12, 2020 :
    Thanks. I found the YouTube video post here and post the bugs in the community app (feedback button).
     

    larrymacy247 likes this.
  6. Jamze
    Ice Cream Sandwich Mar 12, 2020

    Jamze , Mar 12, 2020 :
    Which gestures are you using? If using the OnePlus ones (bottom) when in landscape the gestures still operate from the 'real' bottom of the phone.

    I much prefer the Google ones (left and right) for this reason. With these, the gestures rotate with the phone, plus you get a small gesture bar at the bottom so you know where to swipe from. Quickly switching between apps is easier too.
     

  7. valerio.brando
    Eclair Mar 12, 2020

    valerio.brando , via OnePlus 6 , Mar 12, 2020 :
    I'm facing this weird issue: every time I disable a Google app, i.e. Google photo or Google Chrome, whenever I update a random app I've previously installed, they auto enable by their own. I mean, is this normal? I have to disable them every time there's an update.
     

    larrymacy247 likes this.
  8. VenkatWaran
    Gingerbread Mar 12, 2020

    VenkatWaran , via OnePlus 6 , Mar 12, 2020 :
    guys..!! after updating to 10.3.2 I'm facing network issue..!! network signals refreshing too often and getting no sim card in notification..!! after rebooting working fine for an hour..!! tried wiping cache & done network reset too..!! done factory data reset too..!! still issue persists..!!
    searched in community app some of them are saying they are having this issue from 10.3.0..!! Is it a hardware issue due to software malfunction..??
    is there any solution..??
     

  9. Dutchoreo
    Cupcake Mar 12, 2020

    Dutchoreo , via OnePlus 6 , Mar 12, 2020 :
    Anyone experiencing new battery drain? I may have missed someone as I scrolled through this. I'm down to 40% with minimal usage and an hour of iHeart radio.
     

    Charanjeykar and larrymacy247 like this.
  10. JAGADISH BHATTA
    Jelly Bean Mar 12, 2020

    JAGADISH BHATTA , Mar 12, 2020 :
    Seems like your phone needs a battery replacement
     

  11. JAGADISH BHATTA
    Jelly Bean Mar 12, 2020

    JAGADISH BHATTA , Mar 12, 2020 :
    Seems like a serious hardware issue get it checked by Oneplus service center
     

  12. Caomhin
    Community Hero 2020 Mar 12, 2020

    Caomhin , via OnePlus 6T , Mar 12, 2020 :
    Have you tried swapping the Sim to the other Sim slot?
     

  13. VenkatWaran
    Gingerbread Mar 12, 2020


  14. rhyd1am
    KitKat Mar 12, 2020

    rhyd1am , via OnePlus Community App , Mar 12, 2020 :
    Might sound stupid, but have you pulled your sim out and checked to see if it's got dirt or damage. Also see if there's any dust in the sim slot.

    Probably won't fix the issue, but worth a try.
     

    Caomhin likes this.
  15. VenkatWaran
    Gingerbread Mar 12, 2020

    VenkatWaran , via OnePlus 6 , Mar 12, 2020 :
    actually am using a jio sim..!! tried with Airtel & bsnl sim..!! same thing is happening for past two days..!! sometimes it's working fine..!! atleast 5 times a day it will show no simcard after rebooting everything will be fine for while..!!

    I doubt wheather it's a software issue or a hardware issue..!!
     

  16. K1581883461295
    Cupcake Mar 12, 2020


  17. arodhan
    Eclair Mar 12, 2020

    arodhan , via OnePlus 6T , Mar 12, 2020 :
    i disagree with you, since it used to work fine before installing OOS10. it is software issue, i guess.
     

  18. arodhan
    Eclair Mar 12, 2020

    arodhan , via OnePlus 6T , Mar 12, 2020 :
    i lost around 25% in 14 hours when my phone was switched off. i guess it is severe.
    1584026656120.jpg

    1584026656144.jpg
     

  19. Caomhin
    Community Hero 2020 Mar 12, 2020

    Caomhin , via OnePlus 6T , Mar 12, 2020 :
    I could only suggest to factory reset to try and place a fresh install of 10.3.2 on the phone. If you do this, maybe don't let all the same apps to install, try it on its own for 48 hours, fully charge it within that time, see how the battery goes. Make sure you backup your data.

    If all good then reintroduce the apps on a piecemeal basis over a week or so, until you notice any battery drain. You might then be able to identify if it's a particular app or apps causing the issue.

    Do a full Erase/Delete Data button, factory reset. This will restore you to a fresh installation of Android. So you will need to backup your phone.

    After Backing up the phone.

    Go to Settings, System, Reset Options, Erase All Data, click on the Delete All Data button,

    For more info on how to backup your phone, check the solutions here.

    https://www.androidauthority.com/best-android-backup-apps-and-other-ways-too-608014/
     

  20. Shubham C
    Cupcake Mar 12, 2020