1006
OxygenOS 5.0, our first official Android O OTA update for the OnePlus 3 and 3T

  1. O_DARSHAN_N_009
    Gingerbread Nov 19, 2017

    O_DARSHAN_N_009 , Nov 19, 2017 :
    YouTube app is not working
     

  2. laxman_24
    Cupcake Nov 19, 2017


  3. Arun Sharma
    Gingerbread Nov 19, 2017

    Arun Sharma , Nov 19, 2017 :
    And you will be disappointed to know that there are no UI changes at all. No new features. it doesn't feel like an Oreo. Feels like you are running the same old build.
     

  4. Sun90
    Starting Point Expert Community Expert Nov 19, 2017


    Bobbie63 likes this.
  5. G_A_Mannan_ZKEa
    Froyo Nov 19, 2017


  6. isukroman
    Eclair Nov 19, 2017


  7. Ervin_Qesja
    Froyo Nov 19, 2017

    Ervin_Qesja , Nov 19, 2017 :
    i just did it but still the same
     

  8. O_DARSHAN_N_009
    Gingerbread Nov 19, 2017


  9. Sun90
    Starting Point Expert Community Expert Nov 19, 2017

    Sun90 , Nov 19, 2017 :
    No.
    Pip doesn't work with stock YouTube app from Google.
    You need to have the modified one available on XDA forum for pip to work on it.
     

    Bobbie63 likes this.
  10. Bobbie63
    Marshmallow Nov 19, 2017


    Petjitsu and Punk_69 like this.
  11. Punk_69
    Lollipop Nov 19, 2017

    Punk_69 , Nov 19, 2017 :
    I've used the PitchBlack (ripped off, i know i know [​IMG])
    On playstore its like, Rs.100 or something...
    There its clearly written *OxygenOS*

    but maybe.... for the beta oxygenOS
    I'm not sure ....
    It did conflict with the inbuilt themes for a while....some dialog boxes of settings.... but since I am a dark mode user, didnt have to change that..

    Will be buying the Original PitchBlack after a few months
     

  12. OzanGuemueskuyu
    Froyo Nov 19, 2017

    OzanGuemueskuyu , Nov 19, 2017 :
    Only with Youtube Red. With the normal Youtube app it doesn't work.
     

  13. manodedios
    Froyo Nov 19, 2017

    manodedios , Nov 19, 2017 :
    no.

    I sorry but you will never have it. ever.
     

  14. adisavaro
    Gingerbread Nov 19, 2017


  15. Sun90
    Starting Point Expert Community Expert Nov 19, 2017

    Sun90 , Nov 19, 2017 :
    Had you updated the launcher prior to this Oreo update.
    If so, then uninstall that update to the launcher.
     

  16. Punk_69
    Lollipop Nov 19, 2017

    Punk_69 , Nov 19, 2017 :
    Fortunately or unfortunately
    No one can help people better than @Sun90
    Thats why I have a lot of respect for him since the start
     

    DrAakash, Sun90 and Bobbie63 like this.
  17. iDLe76
    Eclair Nov 19, 2017

    iDLe76 , Nov 19, 2017 :
    I have an issue with no network being detected after updating.

    I had the same issue whilst on Open Beta so I moved back to stable but it's returned after this Android O update.

    No mobile signal detected after reboot.

    I can only fix this pull pulling my sim tray out and back in and the phone detects the network right away.

    Anyone else have this issue?

    Not a big deal but can be a problem if I'm out and lose network. Need to carry sim tool to get it to work again!
     

  18. Irsathahamed29
    Eclair Nov 19, 2017


  19. Ervin_Qesja
    Froyo Nov 19, 2017

    Ervin_Qesja , Nov 19, 2017 :
    thnx it works now [e]1f603[/e]
     

  20. Bobbie63
    Marshmallow Nov 19, 2017

    Bobbie63 , Nov 19, 2017 :
    We all do, we all do:)
     

    DrAakash, Sun90 and Punk_69 like this.