263
OxygenOS 9.5.11 for OnePlus 7 Pro

  1. Stuclark1975
    Eclair Aug 7, 2019


  2. akks
    Lollipop Aug 7, 2019

    akks , Aug 7, 2019 :
    Who the hell uses that
     

  3. akks
    Lollipop Aug 7, 2019

    akks , Aug 7, 2019 :
    Watch the video in 0.5x speed
     

    A1560648267550 likes this.
  4. Adirtr
    Cupcake Aug 7, 2019

    Adirtr , Aug 7, 2019 :
    I am not going to root my phone in order to check the cause for it. I hope that OnePlus will have a better solution.
     

  5. F_Debabrata_Sen_yYkm
    Cupcake Aug 7, 2019


  6. Swejuggalo
    OnePlus 9 Series Expert Community Expert Aug 7, 2019

    Swejuggalo , Aug 7, 2019 :
    No. All the thing done in my guide does not need root
     

    HZ_ND likes this.
  7. HZ_ND
    Gingerbread Aug 7, 2019

    HZ_ND , Aug 7, 2019 :
    Tq so much brother.
     

  8. tkoritsidis
    Donut Aug 7, 2019

    Last edited by a moderator: Aug 7, 2019

    danutz_timo and Dirk66 like this.
  9. rarog
    Assistant Head Moderator Assistant Head Moderator Aug 7, 2019

    rarog , Aug 7, 2019 :
    Have you let it settle for a day or two? Do you see any particular app draining more? I didn't notice any significant changes to the battery with the new OTA.
     

  10. tkoritsidis
    Donut Aug 7, 2019

    tkoritsidis , Aug 7, 2019 :
    Hi. Not some particular app. It just seems with the same usage I need to charge it sooner that before.
     

    danutz_timo and Dirk66 like this.
  11. AnthraxBaby
    Donut Aug 7, 2019

    AnthraxBaby , Aug 7, 2019 :
    The new update got big issues with stable connection to data, if i go back to 9.5.10 there is no problem.
     

  12. PREMIUM LATEX
    Donut Aug 7, 2019

  13. fidus62
    Jelly Bean Aug 7, 2019

    fidus62 , Aug 7, 2019 :
    it is interesting that only the majority of "cupcake" users have problems with the update...:smirk:
     

  14. Mayank_Khurma09
    Cupcake Aug 7, 2019

    Mayank_Khurma09 , Aug 7, 2019 :
    Hi Guys. After the the recent update about 2 days ago, My One Plus 7 Pro stopped detecting sim card. Talked to the customer support and they had me do a hard reset on the phone which didn't fix it. I have been using this phone for last 2-3 months and there is no damage to the phone. They asked me to send the phone in. But I assume it is the upgrade I did. I was checking the old thread for One Plus 6, people had the same issue and it started working after a few days. Any thoughts or suggestions are appreciated.
     

  15. HZ_ND
    Gingerbread Aug 7, 2019

    HZ_ND , Aug 7, 2019 :
    Lol.. You noticed..just help them to sort out the thing.. Pity them
     

    A1560648267550 likes this.
  16. Immi1988
    Froyo Aug 7, 2019


  17. G1564351194108
    Eclair Aug 7, 2019

    G1564351194108 , Aug 7, 2019 :
    I don't have any of those problems. I have TMobile and haven't had a update in a month [e]1f602[/e][e]1f602[/e]
     

  18. D1t2e4k
    Eclair Aug 7, 2019


  19. idbl_fanatic1
    Ice Cream Sandwich Aug 7, 2019

    idbl_fanatic1 , Aug 7, 2019 :
    LOL
     

  20. NetMonster Mah
    Cupcake Aug 7, 2019