0
Phone only shows 2nd boot sign and seems to be looping

  1. Trexpass
    Froyo Jan 7, 2015

    Trexpass , Jan 7, 2015 :
    So I only see the second boot logo flash again and again, the 2 times I did get into the os.

    I broke it by setting the "keep awake" in privacy guard to "always ask" for android OS

    NEVER set it to that, because now I'm afraid I have to reset my phone, eventough it's just one little setting I have to change.
    it just did it again, I typed in my sim code, then I tapped as fast as I could on allow from privacy guard, but then it completely freezes and reboot again into the (almost) endless loop.

    is there a way out? can I disable privacy guard before boot somehow?
    I really forgot to backup my stuff, and it's really important I save it.

    thanks in advance
     

    #1
  2. Toulouse
    KitKat Jan 7, 2015


    #2
    Reus and addam like this.
  3. t4ww4b
    Jelly Bean Jan 7, 2015


    #3
  4. Trexpass
    Froyo Jan 7, 2015

    Trexpass , Jan 7, 2015 :
    yesssssssssss, it worked, I did get the sim out, got to the menu faster SMASHED allow like a pshycho, AND YES I DID IT!

    NEVER DISABLE "KEEP AWAKE" ON PRIVACY GUARD

    lolol
    I'm so happy now!
     

    #4
    addam likes this.
  5. t4ww4b
    Jelly Bean Jan 7, 2015

    t4ww4b , Jan 7, 2015 :
    The previous post was a joke... turn the phone on (release the power button after the vibration) and then quickly press and hold the volume-down and volume-up buttons simultaneously.
     

    #5
  6. t4ww4b
    Jelly Bean Jan 7, 2015

    t4ww4b , Jan 7, 2015 :
    You should never temper with System processes...
     

    #6
  7. Trexpass
    Froyo Jan 7, 2015

    Trexpass , Jan 7, 2015 :
    I found out... very intresting.. hahaha

    apparently I'm the only one stupid enough to do that, it's unfindable on google!

    I love being a pioneer
     

    #7
    t4ww4b likes this.