0
phone without signal after trying to update to the beta version

  1. J1560980221542
    Cupcake Sep 11, 2019

    J1560980221542 , Sep 11, 2019 :
    Hey people,

    Earlier today I did the mistake of trying to upgrade my OnePlus 7 pro with the new beta version 10 it failed and after that I lost complete signal of my sim card.i tried with other sim card as well but the same. When trying to call for testing it's even showing that It has airplane mode on while this is Def not the case.

    Can anyone please help me?

    PS: sorry for my bad english
     
    Last edited: Sep 11, 2019

    #1
  2. Swejuggalo
    Jelly Bean Sep 11, 2019


    #2
  3. Swejuggalo
    Jelly Bean Sep 11, 2019


    #3
  4. J1560980221542
    Cupcake Sep 11, 2019


    #4
  5. J1560980221542
    Cupcake Sep 11, 2019

    J1560980221542 , Sep 11, 2019 :
    Thank you I will try this.
     

    #5
  6. Swejuggalo
    Jelly Bean Sep 11, 2019

    Swejuggalo , Sep 11, 2019 :
    Alright. By failing you mean you never got 10 installed? Or did it install but not working?
     

    #6
  7. J1560980221542
    Cupcake Sep 11, 2019


    #7
  8. Swejuggalo
    Jelly Bean Sep 11, 2019

    Swejuggalo , Sep 11, 2019 :
    Ah. Hopefully a verified update file fixes it. If you download with a browser it's possible that the file is corrupt. Oxygen Updater verifies it's md5 hash automatically.
    Wifi still works I hope
     

    #8
  9. J1560980221542
    Cupcake Sep 11, 2019

    J1560980221542 , Sep 11, 2019 :
    Thankfully wifi still works.
     

    #9
  10. Swejuggalo
    Jelly Bean Sep 11, 2019

    Swejuggalo , Sep 11, 2019 :
    You could possible download the most recent EU firmware (full update) with Oxygen Updater and reflash that to fix the functions in Pie if the 10 firmware still fails.
     

    #10
  11. J1560980221542
    Cupcake Sep 11, 2019

    J1560980221542 , Sep 11, 2019 :
    I will look into this and hopefully I succeed.
     

    #11
  12. Swejuggalo
    Jelly Bean Sep 11, 2019


    #12
    fcarmona likes this.
  13. blackfandango
    Cupcake Sep 12, 2019

    blackfandango , Sep 12, 2019 :
    I actually lost both cell and wifi connectivity with the standard 9.5.13 ota update. no errors on install. tech support hasn't been able to help me at all :(

    Anyone else having this issue?
     

    #13
  14. Swejuggalo
    Jelly Bean Sep 12, 2019

    Swejuggalo , Sep 12, 2019 :
    Odd. What phone version did that happen on?
     

    #14
  15. blackfandango
    Cupcake Sep 12, 2019


    #15
  16. Swejuggalo
    Jelly Bean Sep 12, 2019

    Swejuggalo , Sep 12, 2019 :
    Odd. That is the normal global/US version then.
    You could possible copy over the full 9.5.13 update to the phone from a computer and reflash that.
    If that does not help you might need to revert to older software. That would usually wipe data though...
     

    #16
  17. blackfandango
    Cupcake Sep 12, 2019

    blackfandango , Sep 12, 2019 :
    yeah, they already had me factory reset anyway, now it can't get past the setup as it can't maintain a connection long enough to sign in to a Google account.
     

    #17
  18. Swejuggalo
    Jelly Bean Sep 12, 2019

    Swejuggalo , Sep 12, 2019 :
    That sounds like a good enough reason to get it replaced.
     

    #18
  19. blackfandango
    Cupcake Sep 12, 2019

    blackfandango , Sep 12, 2019 :
    Suppose we'll see. Honestly the first time I've had any significant issue since jumping aboard for the OnePlus 3. So, not awful, but would have liked to keep the record going. Will update when I know more.
     

    #19
    Swejuggalo likes this.