0
Puhelin kuoli, apua

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Susihukka
  Cupcake Aug 3, 2015

  Susihukka , Aug 3, 2015 :
  Ensin OPO oli jäätynyt watsapp-näyttöön eikä reagoinut mihinkään, painoin virtanapista kunnes suostui sammumaan, nyt ei enää lataa eikä käynnisty.
  Laturi ok, puhelimelle ei ole tapahtunut mitään, ei ole pudonnut eikä akku ole tyhjentynyt kokonaan.
  64-gigainen.
  En löytänyt vastaavaa threadia. Olen yrittänyt kaikki temput mitä eri naruista täältä olen löytänyt, ei auta, täysin mykkä.
   
  Last edited: Aug 3, 2015

  #1
 2. Susihukka
  Cupcake Aug 4, 2015

  Last edited: Aug 4, 2015

  #2
 3. mrfleetwood
  Gingerbread Aug 4, 2015


  #3
 4. Susihukka
  Cupcake Aug 4, 2015

  Susihukka , Aug 4, 2015 :
  Kiitos :D Nyt muutaman tunnin unien jälkeen ahistaa vähän vähemmän :p
  Nuo ohjeet kokeilin läpi jo yöllä ennen postaamista eivätkä siis auttaneet. Täytyy siis vaan kokeilla sitä kuuluisaa takuuhuoltoa.

  Edit: Nyt löysin vielä yhdet ohjeet, jotka kokeilen läpi:

  1) let your phone rest for 12 hours (do not charge)
  2) Charge with the official charger and usb for 6hrs
  3) After 6hrs disconnect then reconnect your phone to the charger, a low battery screen should appear
  4) Do not attempt to boot just let it charge for 1 more hour
  5) After 1 hour, your device should be ready to boot and power-on
   
  Last edited: Aug 4, 2015

  #4
 5. Citykani
  Gingerbread Aug 4, 2015

  Citykani , Aug 4, 2015 :
  Itselle kävi täysin samalla tavalla huhtikuussa. Kaksi kuukautta jaksoin tapella ja viestitellä OnePlussan huoltotiimin kanssa, kun mitään ei saatu aikaseksi useiden kuvien ja videoiden lähettämisenkään jälkeen päätin kokeilla vanhaa kunnon akun irroitusta, joka oli parissa paikassa todettu toimivaksi.
  Ei auttanut minun kohdalla. Tilasin vielä uuden akunkin "jos se akku olis vaikka mennyt sököksi". Ei auttanut sekään.
  Nyt on OPO ollut työpöydällä neljä kuukautta joka toinen viikko aina viikon latauksessa "jos se vielä joku päivä värähtäisi tai sytyttäisi latausvalon"...

  PS. Nyt ollut tämän aikaa edellinen puhelimeni HTC One M7 käytössä, jossa ei latausjohto enää meinaa pysyä sisällä. Vähän pelottaa, että joutuuko kohta kaivamaan vanhan Nexus S puhelimen työpöydän laatikosta käyttöön :confused:
   
  Last edited: Aug 4, 2015

  #5
 6. Susihukka
  Cupcake Aug 4, 2015

  Susihukka , Aug 4, 2015 :
  Kiitos vastauksesta! Jokin saa mut epäilemään, että tässä käy samalla tavalla. Vähän huolettaa just toi "huoltotiimin" kanssa asiointi. Varakännykkä tässä on hankittava/kaivettava pöytälaatikosta joka tapauksessa... Huomenna näen, toimiiko ylle postaamani vai ei. Aiheesta kirjoitetaan yllättävän vähän. Huoltosivuilta saa käsityksen, että juttu on ihan normaali puhelimeen kuuluva pikku ominaisuus, mutta eihän se kyllä ole. Uskon, että näitä on enemmänkin ja pidän ajan tasalla, miten tässä käy.
   

  #6
 7. Citykani
  Gingerbread Aug 4, 2015

  Citykani , Aug 4, 2015 :
  Jostain luin että vika on näyttöpaneelissa, joka vain hajoaa itestään ja OnePlussalle puhelimen lähettäneet ovat saaneet uuden puhelimen ja laskun näyttöpaneelista, koska "käyttäjän vika". Toivottavasti sinulla parempi onni matkassa ja puhelin saadaan kuntoon nopeasti ja ilman lisäkustannuksia.
   

  #7
 8. Susihukka
  Cupcake Aug 4, 2015

  Susihukka , Aug 4, 2015 :
  Huh huh... Kiitos!
  Pitää vähän katsoa, miten toimin.
  Edit:
  Kuuden tunnin latauksen yms ohjeiden mukaisesti suoritetun säätämisen jälkeen voin todeta, että akku on kuollut ja piste. Miten lie muilla on ollut, mutta tässä ei siis pala edes latausvalo. Nyt vaan sitten toivon, että supporttiosasto toimii kuten pitää, OP2-hypetyksen kiireistä huolimatta.
  (P.S. Lähden tästä just kohta Giganttiin ostamaan ensi hätään Samsung Core Primen.)
   
  Last edited: Aug 5, 2015

  #8
 9. Pappe
  Donut Sep 19, 2015


  #9
 10. Late
  Cupcake Nov 7, 2015

  Late , Nov 7, 2015 :
  Terve!
  Mulla on eriskummallinen ongelma herätysnapin kanssa. Elikkäs hajotin näyttöni ja vaihoin uuden näytön OPOoni. Käynnistyy hyvin ja kaikki tuntuisi toimivan, mutta herätysnappi ei toimi ollenkaan. Onnistun kyllä sammuttamaan näytön, mutta uudelleenherättäminen ei onnistu ollenkaan, ei edes kaksoisnapautus toiminnolla. Eikä myöskään jos vaihdan herätysnapiksi volume napit.

  En saa näyttöä heräämään muuten kuin latauspiuhan kiinnityksellä. Hauskinta on se että näytön sulkeminen onnistuu, mutta herättäminen ei. Puhelimen käynnistäminen kuitenkin onnistuu.Onko jollain kokemusta tästä ongelmasta?

  Kiitos!
   

  #10
 11. shapetsau
  Froyo Nov 7, 2015

  shapetsau , Nov 7, 2015 :
  Vähän samanlaiset ongelmat oli mulla Nexus 5:sen kanssa. Vaihdoin siihen kahdesti näytön ja näytön heräämisen kanssa oli kummallakin kerralla ongelmia. Näytöt olivat mallia halvin eBaysta.

  Näyttö ei aina herännyt virtanapista, mutta jos puhelimen laittoi lataukseen tai siihen soitettiin yms. niin silloin näyttö heräsi 100% aina. Jos näyttö ei käynnistynyt, niin terävä kopautus sormella näyttöön tai puhelin lievä taivuttaminen auttoi asiaan.

  Uskoisin, että näyttöpaneelissa itsessään valmistusvikaa tai vaihdossa jotain mennyt rikki.
   

  #11
 12. inffy
  KitKat Nov 7, 2015


  #12