0

[Submitted] Ringer & Notification dead.

  1. Jonfun Cupcake Sep 11, 2018

    Jonfun, Sep 11, 2018 :
    I also had my deep clear program setting on which I switched to normal yesterday to see if it would fix the issue.
     

    #1
  2. Jonfun Cupcake Sep 11, 2018


    #2
  3. Jonfun Cupcake Sep 11, 2018

  4. SanDaDdiO Eclair Sep 11, 2018

    SanDaDdiO, Sep 11, 2018 :
    I just got my OP6 and did the Beta2 install to it. After install I have no Volume for Ringer. It will not change from 0. Media volumes working though. Anyone know of a fix for it? I have googled it but no luck there. I did find this thread after my signup and signin though.
     

    #4
    Jonfun likes this.
  5. Jonfun Cupcake Sep 11, 2018

    Jonfun, Sep 11, 2018 :
    Mine is on the stable build 180810. I went dead Sunday afternoon. I reinstalled the build yesterday but it had no effect. I laid it down two hours ago... next thing I know is the ringer is working again. I don't know what the deal is with this bug.
     

    #5
  6. SanDaDdiO Eclair Sep 11, 2018

    SanDaDdiO, Sep 11, 2018 :

    I wonder if I reflash it. Testing that now. Ill keep ya posted. I am glad your got working and yes that is a strange bug to have.
     

    #6
    Jonfun likes this.
  7. SanDaDdiO Eclair Sep 11, 2018

    SanDaDdiO, Sep 11, 2018 :
    REFLASH didn't work either. It tells me now that my phone is set to vibrate but there isn't a way to get it off vibrate. Any ideas?
     

    #7
    Jonfun likes this.
  8. Jonfun Cupcake Sep 11, 2018

    Jonfun, Sep 11, 2018 :
    This is exactly what mine was doing until two hours ago. Mine started working after normal usage. So, have everything left on. It may restart on it's own like mine did.
     

    #8
  9. SanDaDdiO Eclair Sep 11, 2018

    SanDaDdiO, Sep 11, 2018 :
    going to do that. time stamp 13:00 and fresh flash loaded of the Beta 2. ill post what the outcome I get is.
     

    #9
    Jonfun likes this.
  10. SanDaDdiO Eclair Sep 11, 2018

    SanDaDdiO, Sep 11, 2018 :
    It worked. I let it finish all updates after CLEAN refresh. it rebooted and volume is working. I am in beta 2 with volume working.
     

    #10
    Jonfun likes this.
  11. Jonfun Cupcake Sep 12, 2018

    Jonfun, Sep 12, 2018 :
    Excellent!
     

    #11
    SanDaDdiO likes this.
  12. Jonfun Cupcake Sep 13, 2018

    Jonfun, Sep 13, 2018 :
    Okay, I think the bug has to do with the changer when it connects & disconnects because the ringer & notifications are dead again but noticed that it happened after plugging it in & unplugging it.
     

    #12
  13. SanDaDdiO Eclair Sep 18, 2018

    SanDaDdiO, Sep 18, 2018 :
    I haven't had any issue with it since the reflash and even going to Beta3 it works without problems. loving my OP6 and putting down my iPhone X now. woohooo
     

    #13
    Jonfun likes this.
  14. Jonfun Cupcake Dec 16, 2018

    Jonfun, Dec 16, 2018 :
    And... finally fixed my issue. Human error. Software apparently was fine.
     

    #14