74
ROM [ROM+KERNEL][6.0.1] Unofficial CyanogenMod 13.0 with 3.4.0 kernel

  1. se7enlyn
    Ice Cream Sandwich Jan 2, 2016

    se7enlyn , Jan 2, 2016 :

    sorry, forgot to mention about this bug, no matter if you enable 2G or 3G or LTE, it always remains on LTE.
     

  2. striker280
    Gingerbread Jan 2, 2016

    striker280 , Jan 2, 2016 :
    hspa+ still works fine?
     

  3. se7enlyn
    Ice Cream Sandwich Jan 2, 2016

    se7enlyn , Jan 2, 2016 :
    not sure about that .....i suppose it works
     

  4. striker280
    Gingerbread Jan 2, 2016

    striker280 , Jan 2, 2016 :
    so i cannot use data on the 3g network?
     

  5. se7enlyn
    Ice Cream Sandwich Jan 2, 2016

    se7enlyn , Jan 2, 2016 :
    data works on 3G
     

    striker280 likes this.
  6. siddhartha1980
    Froyo Jan 2, 2016

    siddhartha1980 , Jan 2, 2016 :
    I am on 1st Jan 2016 build. Found a bug in ring tone setting. Suddenly I found no ring tone on incoming calls instead of maximum sound selected for ring tone. While changing ring tone no sound was coming. On a reboot it solved the problem, but while changing ring tones error message showing unfortunately setting has stopped. Can anyone know how to fix it.
     

    Attached Files:


  7. adarsh.mattu
    Gingerbread Jan 2, 2016

    adarsh.mattu , Jan 2, 2016 :
    Hi Guys.. I was on CM12.1 with AK Kernel.
    Just flashed Sultan's ROM (21/12/15 version) along with Open GApps micro. TWRP 2.8.6.0. Flashed just fine. No problems at all.
    Was on it for nearly 30 mins.. Felt okay..
    But when I was restoring my Titanium Backup it always crashed.. Couldn't restore anything.
    1. DTTW was not working..
    2. Received updates in the inbuilt CM updater and downloaded the latest one (01/01/16). Booted into recovery and when I flashed it threw me an error (oppo.verify_trustzone) and did not flash.

    I am now back to CM 12.1 with AK

    Any idea where the problem was?
     

  8. se7enlyn
    Ice Cream Sandwich Jan 2, 2016

    se7enlyn , Jan 2, 2016 :

    i guess you should read more....especially the 1st page..hint hint

    DTTW works....you need to enable it
     

  9. adarsh.mattu
    Gingerbread Jan 2, 2016

    adarsh.mattu , Jan 2, 2016 :
    Whoopsie.. I totally forgot that option was there for DTTW :oops:
     

  10. adarsh.mattu
    Gingerbread Jan 2, 2016

    adarsh.mattu , Jan 2, 2016 :
    I faced a similar issue. TB didn't even start up.. Was this an issue for you or it just took some time ?
     

  11. suskisunami
    Gingerbread Jan 2, 2016

    suskisunami , Jan 2, 2016 :
    And one more thing why I have the WiFi draining more battery then the screen? Is it normal?
     

  12. jstepa
    KitKat Jan 2, 2016

    jstepa , Jan 2, 2016 :
    This has been covered several times in this thread, but once again:
    Check this: Settings, Location, Three dots on the top, Analyzing (only option)
    Uncheck Wifi and Bluetooth, these keep the Wifi and Bluetooth always available, if you change settings reboot phone.
     

  13. zvezdas
    Froyo Jan 2, 2016


  14. jstepa
    KitKat Jan 2, 2016

    jstepa , Jan 2, 2016 :
    Not for me, try different GApps
     

  15. chitocr
    Honeycomb Jan 2, 2016

    chitocr , Jan 2, 2016 :
    How is battery life?. Who share some screenshots? :).

    I wanna test 6.0.

    Edit: Wich gapps do you suggestme? For battery life?
     

  16. zvezdas
    Froyo Jan 2, 2016

    Attached Files:


  17. giangylom
    Jelly Bean Jan 2, 2016

    giangylom , Jan 2, 2016 :
    Update TB to the latest version and you'll fix the issue.
     

  18. jstepa
    KitKat Jan 2, 2016

    jstepa , Jan 2, 2016 :
    And these screenshots mean what?
    I don't have Google play services battery drain on Banks GApps and have not denied anything on privacy guard...
     

    chitocr likes this.
  19. chitocr
    Honeycomb Jan 2, 2016

    chitocr , Jan 2, 2016 :
    Where can i get Banks Gapps? the website is down. Link please?
     

  20. jstepa
    KitKat Jan 2, 2016


    GhilS and chitocr like this.