1
slow response home screen

  1. teopanta1
    Froyo Jun 10, 2020

    teopanta1 , Jun 10, 2020 :
    after the last update i have problem at my oneplus 7t at random times when i want to go to home screen it takes 3-4 seconds to load all my icons .it is really slow does anyone else have the same problem ?
     

    #1
    Z1582086310886 likes this.
  2. Adriamat
    Eclair Jun 11, 2020

    Adriamat , via OnePlus 7T , Jun 11, 2020 :
    Same here. I reported the problem and I am still waiting for an answer. I tried a lot of things without success:

    - I wiped all the cache
    - I rebooted the phone so many times
    - I try to uninstall the last updates of the launcher

    and the problem persists.

    I am going to sell my phone, OnePlus is not what it was ...

    look all the problems with op 8 series..

    I am going to buy a Samsung or an Iphone.

    Regards,
     

    #2
  3. Cosmos_NT , via OnePlus 7T Frosted Silver , Jun 11, 2020 :
    Well seems you have one Option left - Reset. Otherwise it is your choice of course.
     

    #3
  4. Z1582086310886
    Froyo Jun 11, 2020


    #4
    Adriamat likes this.
  5. Irshi8171
    Cupcake Jun 16, 2020


    #5
    Adriamat likes this.
  6. J1576184215915
    Cupcake Jun 16, 2020


    #6
    Z1582086310886 likes this.
  7. Z1582086310886
    Froyo Jun 16, 2020


    #7
  8. Adee_adarsh
    Eclair Jun 16, 2020


    #8
    Adriamat likes this.
  9. Adriamat
    Eclair Jun 16, 2020


    #9
  10. Adriamat
    Eclair Jun 17, 2020

    Adriamat , via OnePlus 7T , Jun 17, 2020 :


    J1576184215915

    I had this issue with the open beta 4 but after the open beta 5 the problem is gone​


    Yes, I've updated again to the open beta 5 because with the official OTA the problem wasn't solved..

    Now it seems that finally and after a few weeks, the problem has been solved.

    Thanks bro!
     

    #10
    J1576184215915 likes this.
  11. Adee_adarsh
    Eclair Jun 17, 2020

    Adee_adarsh , Jun 17, 2020 :
    Whenever I open app drawer it's taking almost 3-5 seconds to load the apps.
    Anybody else is facing this issue?

    Running on 10.3.3 oxygen os.
    1592377568815.jpg

    1592377568856.jpg
     

    #11
  12. Adriamat
    Eclair Jun 17, 2020

    Adriamat , via OnePlus 7T , Jun 17, 2020 :
    bro, the problem persists.

    I had today 2 lag issues in less than an hour. I had thought that the problem has gone but no, the problem keep there with the open beta 5.

    the nightmare continues..
     

    #12
  13. Adriamat
    Eclair Jun 17, 2020


    #13
    Adee_adarsh likes this.
  14. j_shyong
    Cupcake Jul 16, 2020


    #14
    Z1582086310886 likes this.
  15. Z1582086310886
    Froyo Jul 16, 2020

    Z1582086310886 , via OnePlus 7T , Jul 16, 2020 :
    I've gone to the service centre and they updated my phone to the stable version from the Beta..
    After that the problem is solved and now it's running fine.
     

    #15
    j_shyong likes this.
  16. j_shyong
    Cupcake Jul 18, 2020

    j_shyong , via OnePlus 7T , Jul 18, 2020 :
    When they update from beta to stable, does it erase/reset your phone to factory setting?
     

    #16
    Z1582086310886 likes this.
  17. Z1582086310886
    Froyo Jul 18, 2020


    #17