0
True Colors Finland -kampanjan kilpailuehdot

 1. William (Vipu) Lindberg
  Junior Marketing Manager Staff Member Mar 31, 2021

  William (Vipu) Lindberg , Mar 31, 2021 :
  True Colors Finland -kampanjan kilpailuehdot

  1. Järjestäjä
  Kilpailun järjestäjänä toimii OnePlus Suomi, osoite Firdonkatu 2T 83, 00520 Helsinki.

  2. Osallistumiskelpoisuus
  Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Osallistumalla #TrueColorsFinland -kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä.

  3. Kilpailuun osallistuminen
  Kilpailuun voi osallistua 30.3.2021 - 16.5.2021 kampanjan välisenä aikana. Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla kuva omaan Instagram feediin ja käyttäen hashtagia #TrueColorsFinland. Osallistujan tilin on oltava julkinen ja vain kampanjan aikana julkaistut kuvat hyväksytään. Kilpailuun pystyy osallistumaan enemmän kuin yhden kerran julkaisemalla useita mutta erilaisia kuvia. Mitä enemmän julkaisuja, sitä paremmat mahdollisuudet on voittaa. Jokainen sääntöjen mukainen kuva lasketaan osallistumiseksi. Kilpailuun voit osallistua millä puhelimella tahansa. Kilpailun voittaja valitaan sattumanvaraisesti.

  4. Palkinto
  Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl OnePlus 9 Pro 8GB+128GB (Usvan Harmaa) arvoltaan 899 euroa. Palkinnot arvotaan 17.5.2021 mennessä ja voittajille ilmoitetaan Instagram yksityisviestillä 48 tunnin sisällä. Voittajista ilmoitetaan OnePlus Suomen kanavissa. Voittajan tulee ilmoittaa yhteystietonsa 5 vuorokauden kuluessa saatuaan voittoilmoituksen. Jos voittaja ei ilmoita yhteystietojaan, OnePlus Suomella on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajan suomalaiseen osoitteeseen.

  Palkinto on henkilökohtainen. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Voittaja vastaa itse kaikkien palkinnon käyttöön tarvittavien tuotteiden ja palveluiden hankinnasta. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin arvonnan osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

  5. Vastuu teknisistä ongelmista
  Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

  6. Sääntöjen vastaiset osallistumiset
  Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailun osallistujien OnePlus Suomen sivuille ja www.truecolorsfinland.fi kampanjasivulle lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä, rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat muulla tavalla epäasiallisia tai lainvastaisia, taikka Instagramiin käyttöehtojen vastaisia. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

  7. Henkilötietojen käsittely ja viestintä
  Kilpailussa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia muutoin kuin palkintojen toimittamiseksi voittajille. Henkilötietoja ei säilytetä eikä luovuteta ulkopuolisille.

  8. Muut ehdot
  Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

  Osallistumalla kilpailuun osallistuja vapauttaa Instragramin kaikesta vastuusta. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.
   

  #1