1
új oneplus felhasználók

 1. etitkar
  Cupcake Jul 13, 2016

  etitkar , Jul 13, 2016 :
  Hali!

  Ha valaki segítene hogyan tudok sms-t írni gyors üzenettel mert ha beakarom illeszteni az előre elkészített üzenetet nem találom a jobb felső sarokban ezt a menü pontot.
  Oneplus one
  Cyanogen OS 13.1-ZNH2KAS254

  Köszönöm
   

 2. L4mie
  Cupcake Jul 13, 2016


 3. G_Zoltan_Hajos_EJOC
  Cupcake Jul 15, 2016

  G_Zoltan_Hajos_EJOC , Jul 15, 2016 :
  Szia andy.z!
  Egy olyan problémám lenne, hogy rendeltem telefont és véletlen fizetős szállítást választottam, amivel nem is lenne problémám, HA hamarabb kapnám meg a telefont mint az ingyenessel! (Azért "választottam" a fizetős szállítást mert vásárláskor a kosárban nem jelölte a szállítási költséget mint egy normális webshop, csak mikor kaptam az sms-t a fizetésről akkor néztem, hogy ez több mint amire számítottam.) De megnéztem most 1 új telefon-t és 1 nappal későbbre ígéri a fizetős szállítást a weboldal mint a free. Most ez szerintem a vevő megtévesztése! A rendelést nem szeretném lemondani, csak segítséget kérni, hogy tudsz/tudtok e ezzel csinálni valamit!
  Köszönettel: Hajós Zoltán
   

 4. G_Bence_Nagy_raeQ
  Cupcake Jul 15, 2016

  G_Bence_Nagy_raeQ , Jul 15, 2016 :
  Sziasztok!
  Szeretném megrendelni a telefont, de csak addig jutok, hogy bekerül a rendelések közé, de nem sikerül kifizetni. Most csináltam Paypal-t, szóval elég valószínű, hogy azzal csinálok valamit rosszul, remélem valaki tud segíteni nekem.
   

 5. doramarton.87
  Cupcake Jul 15, 2016

  doramarton.87 , Jul 15, 2016 :
  Most kaptam vissza a pénzemet. Egy korszak véget ért. 5 hét hiábavaló várakozás, stressz és nem kevés utánajárás, telefonálgatás, e-mailezés után búcsút intek ennek az impotens cégnek. Szívből kívánom azoknak akik velem ellentétben megkapták az áhított telefonjukat, hogy semmi garanciális problémájuk ne legyen vele mert a OP "ügyintézése" egy nagy rakás ....
  Tényleg csak hülyének nézik az embert és a lehető leghosszabb ideig igyekeznek elhúzni az ügymenetet. Én is csak a PayPal hathatós közbenjárásának köszönhetem h visszakaptam a pénzemet.
   

 6. F_Dancsok_Strogg_Zoltán
  Cupcake Aug 15, 2016

  F_Dancsok_Strogg_Zoltán , Aug 15, 2016 :
  Én kivárom, de cég tényleg vérlázító. Én priorityGB módot választottam és a rendelést augusztus 5-én adtam le. A postázási idő aug 26!!!!!! Szep. 1 a várható megérkezés! Ezt mégis így hogy gondolták?????? Ez a pofátlanság netovábbja, de komolyan mondom. Semmi külön értesítő, semmi változás, de még egy normális mail cím sincsen amire írhatnál, hogy meggyorsítsd! Mivel egy informatikai webes magazinnak ígértem róla tesztet, az egészen biztos, hogy csúnyán be fogok szólni a cégnek, és lehet egyáltalán nem fogom javasolni megvételre, és gyaníthatóan nem a vas, vagy a szoftvere miatt, hanem mert totálisan megbízhatatlannak tűnik a cég, és ez nagyon veszélyes ha bármi nyígod lesz vele! Lehet bejön megint az olcsó húsnak? Én nagyon pipa vagyok rájuk (dafke megvárom a szállítást) de amit kapni fognak a cikkben az nem lesz gyenge ezért. (Ha már 6480 forint szállítást fizetek k. legyen itt 1 héten belül!!!!!!!)
   

 7. Damarus001
  Cupcake Aug 15, 2016

  Damarus001 , Aug 15, 2016 :
  En 2ikan rendeltem.. Azt irta a szállítás 29ike leallt a rendelhetoseg utana 18ra modosult majd 10iken feladtak.. 11iken kezbe volt es elégedett vagyok.. En is sürgősségivel rendeltem amúgy szóval turelem....
   

 8. tarcsy
  Froyo Sep 12, 2016