56
[UNIFIED] oxygen os 9.0.3 discussion thread

  1. G_Greg_Ybañez_vJrN
    Gingerbread Jun 15, 2019

    G_Greg_Ybañez_vJrN , Jun 15, 2019 :
    what do you mean by screen off animation not existing? are you talking about the one in developer options?
     

  2. Brian OBrien
    Gingerbread Jun 15, 2019

    Brian OBrien , Jun 15, 2019 :
    As I said previously, everything is working smoothly and perfectly for me since 9.0.3 OTA update two days ago. I cleared cache after update but did not factory reset. I have never rooted / unlocked the phone or installed any OS other than through OTA and have never done a factory reset since getting the phone three years ago. I don't do gaming so can't comment on that.
    Battery performance seems unchanged or maybe slightly better since update but I've only done two charges.
     

  3. maortrol
    Honeycomb Jun 15, 2019

    maortrol , Jun 15, 2019 :
    Agree with that.

    Nice avatar, btw... ;)
     

    Darekb81 likes this.
  4. Kalyan
    Froyo Jun 15, 2019

    Kalyan , Jun 15, 2019 :
    @B_Wrath and @Nick 59 Please look into the issue... Thank You
     

  5. Kalyan
    Froyo Jun 15, 2019

    Kalyan , Jun 15, 2019 :
    Same here... I don't want to ruin my phone. Not Updating anytime soon... Until I see some good replays from users.
     

    W1559928105669 likes this.
  6. G_S_Mohsen_Houshyar_FgPB
    Froyo Jun 15, 2019


  7. Kalyan
    Froyo Jun 15, 2019

    Kalyan , Jun 15, 2019 :
    Hi Topper_Gas

    Could you please give some tips for the following issues I found in forums ?

    #battery drain
    #camera blur
    #lag in UI
    #Mobile Data not turning on
    #finger print locking lag
    #Bluetooth icon missing
    #drop-down menu not working while in call


    Thank you
     

  8. lightbrush
    Eclair Jun 15, 2019


    Kalyan likes this.
  9. Kalyan
    Froyo Jun 15, 2019

    Kalyan , Jun 15, 2019 :
    Hi
    The play store shows version 2.5.1

    Screenshot_20190616-033916.jpg
     

  10. Kalyan
    Froyo Jun 15, 2019

    Kalyan , Jun 15, 2019 :
    @B_Wrath and @Nick 59 Please look into the issue... Thank You
     

  11. Kalyan
    Froyo Jun 15, 2019

    Kalyan , Jun 15, 2019 :
    Hi,

    I read above some one having same issue and resolved with uninstalling Google Lens... I didn't updated to 9.0.3 and I am not sure about that... Hope this could help...
     

  12. G_Syed_Murtuza_BzZt
    Gingerbread Jun 15, 2019


    Kalyan likes this.
  13. G_Syed_Murtuza_BzZt
    Gingerbread Jun 15, 2019


    Kalyan likes this.
  14. Kalyan
    Froyo Jun 15, 2019

    Kalyan , Jun 15, 2019 :
    Please use this Thread "OxygenOS 9.0.2 based on Android PIE for OnePlus 3 & OnePlus 3T"

    I think Team OnePlus calls that thread as official.

    There you might get help.
     

  15. Kalyan
    Froyo Jun 15, 2019


  16. Kalyan
    Froyo Jun 15, 2019


  17. RshE
    Eclair Jun 15, 2019

    RshE , Jun 15, 2019 :
    I don't remember what was the charger rate in Oreo but I got 0 to 60 in 30 mins in pie.
     

  18. G_Syed_Murtuza_BzZt
    Gingerbread Jun 15, 2019


  19. G_Syed_Murtuza_BzZt
    Gingerbread Jun 15, 2019

    G_Syed_Murtuza_BzZt , Jun 15, 2019 :
    not at all working dash
     

  20. Kalyan
    Froyo Jun 15, 2019

    Kalyan , Jun 15, 2019 :
    I am not updating to 9.0.3. Thank you for bringing issue to table ...