0
Updated to YOG40PAS2QL

  1. saurav9070
    Froyo Oct 23, 2015


    #41
  2. EcoVB
    Honeycomb Oct 23, 2015

    EcoVB , Oct 23, 2015 :
    I updated my device as always. It did it's bootloader stuff and worked. Basta. I haven't noticed any changes so far. Maybe the baterylife has decreased a little.
     

    #42
  3. PaulF8080
    Gingerbread Oct 23, 2015


    #43
  4. laserjet
    Jelly Bean Oct 23, 2015

    laserjet , Oct 23, 2015 :
    Day 1
    Will test the battery today.
    Yesterday after updating didn't really find a difference with battery
     

    #44
  5. lakland
    Gingerbread Oct 23, 2015

    lakland , Oct 23, 2015 :
    after the update, i notice no difference, now I see abit, not huge improvement. Ive been 2 days with the update
     

    #45
  6. marvinandro
    Cupcake Oct 23, 2015

    marvinandro , Oct 23, 2015 :
    Could someone please post the link to the full zip? The official downloads on https://cyngn.com/support are still for cm-12.1-YOG4PAS1N0-bacon-signed.zip.

    I've kept the original cyanogen recovery but the delta OTA update still fails. Probably because I got SuperSU, not sure.
     

    #46
    Egon likes this.
  7. Deactivated User
    Oct 24, 2015


    #47
  8. Egon
    Gingerbread Oct 24, 2015

    Egon , Oct 24, 2015 :

    If you have a working link, I would really want that link?! Until now, only links that lead to the zip from August...
     

    #48
  9. mihirmwd
    Gingerbread Oct 24, 2015

    mihirmwd , Oct 24, 2015 :
    Anyone received ota in india?

    It says 50% rollout completed stll no ota for me :(
     

    #49
  10. Alok Sethi
    Cupcake Oct 24, 2015


    #50
  11. bahar_b
    Honeycomb Oct 24, 2015


    #51
  12. vankris
    Froyo Oct 26, 2015

    vankris , Oct 26, 2015 :
    I installed the latest incremental and I've'nt noticed any difference.. its only 18 MB size...
     

    #52
  13. BugHunter
    Cupcake Oct 26, 2015

    BugHunter , Oct 26, 2015 :
    Updated my Non-rooted OPO manually with CM12.1 YOG40PAS2QL . Update work fine. still testing it. SmartLock working now.
     

    #53