4

Videos in Facebook not playing

  1. rramanand Donut Jun 8, 2019

    rramanand, Jun 8, 2019 :
    Very nice find... This seems to be working... Will monitor and update but so far so good
     

    #21
  2. ben.pyett Donut Jun 9, 2019

    ben.pyett, Jun 9, 2019 :
    yep, disabling video enhancement immediately seems to have resolved the Facebook video play issue for me, without any application restarts, will report it to op feedback
     

    #22
    Ephraimtan likes this.
  3. 跨过万万水 Cupcake Jun 9, 2019


    #23
    ben.pyett likes this.
  4. arf_hamilton Cupcake Jun 12, 2019


    #24
  5. rramanand Donut Jun 12, 2019

    rramanand, Jun 12, 2019 :
    Turn off video enhancer from display settings.. This seems to help
     

    #25
  6. G_fotis_lamprinos_UDMW Cupcake Jun 14, 2019

    G_fotis_lamprinos_UDMW, Jun 14, 2019 :
    for me didn't work. so sad a device that costs 800+ euros cant play video's from Facebook, one month after release
     

    #26
  7. CurtisL93 Eclair Jun 14, 2019

    CurtisL93, Jun 14, 2019 :
    I had this problem on my Samsung Galaxy Note9 that I had up until Monday 10th June. I now have the OnePlus 7 and the same thing is happening so I don't think it's an issue to do with OxygenOS.

    Either a force stop of Facebook, clearing the cache for Facebook, or restarting the phone has temporarily solved this issue for me.
     

    #27
  8. andreasnv Cupcake Jun 15, 2019


    #28
  9. pmihir2002 Cupcake Jun 16, 2019

    pmihir2002, Jun 16, 2019 :
    I m also having the same problem and I have updated the phone to the latest version
     

    #29
  10. Fré87 Cupcake Jun 20, 2019

    Fré87, Jun 20, 2019 :
    Samen problem, brand new 7 plus running 9.5.7, reinstalled app, dumped cash, turned off battery optim. No succes. OnePlus please see to this problem.
     

    #30
  11. jrsystems Gingerbread Jun 21, 2019


    #31
  12. pmihir2002 Cupcake Jun 21, 2019


    #32
  13. MarcDG81 Donut Jun 21, 2019

    MarcDG81, Jun 21, 2019 :
    Having this issue as well. When I restart goes away for a little bit but always comes back. I keep pushing this phone but small issues like this keep me switching back to other phones. Hopefully there is a fix soon.
     

    #33
  14. G_lorenzo_marshall_cOMm Donut Jun 22, 2019

    G_lorenzo_marshall_cOMm, Jun 22, 2019 :
    Been having the same problem from day 1, restarted the phone temporarily fixes it, I cleared the data and the FB cache, uninstalled and reinstalled app, works a little while and right back to not playing just circle spinning. I have the TMobile version latest firmware 9.5.7
     

    #34
  15. calebintuc Cupcake Jun 23, 2019


    #35
  16. elitegenius Eclair Jun 24, 2019


    #36
  17. RandomDude66613 Gingerbread Jun 26, 2019

    RandomDude66613, Jun 26, 2019 :
    Had the same issue with Facebook videos, then I turned off RAM Booster in System settings, didn't have any problems since then, and why would I need RAM Boost with 12 GB of RAM anyway...
    1561519367024.jpg
     

    #37
    lalovillarreal likes this.
  18. tushar.das Cupcake Jun 29, 2019

    tushar.das, Jun 29, 2019 :
    Switching of RAM BOOST solved the issue for me, I had this from day 1, the video sometimes would play intermittently. Hoping the problem is now solved permanently..
     

    #38
  19. G_lorenzo_marshall_cOMm Donut Jul 1, 2019


    #39
    RandomDude66613 and Mohamadkh like this.
  20. mrmiint Cupcake Jul 2, 2019

    mrmiint, Jul 2, 2019 :
    so I have latest updates,cleared cache works for an hour then back not working tried enhance video off.. no change. changed FB settings not to run videos with sound... still got the same issue...

    so..the app for me is not that useable as by the time you clear the cache and memory.. you can't find the video!
     

    #40