5
voice

  1. L1511754052444
    Cupcake Nov 27, 2017


    #1
  2. JuberSheikh
    Cupcake Aug 1, 2018


    #2
  3. monu yadav
    Cupcake Aug 1, 2018


    #3
  4. G_M_MUch
    Cupcake Aug 1, 2018

    G_M_MUch , Aug 1, 2018 :
    Me too, I'm facing the same problem. I think it is related to the last couple of updates. Please fix it.
     

    #4
  5. Catalin_Buzescu
    Jelly Bean Aug 1, 2018


    #5
  6. Jay_115
    Cupcake Sep 19, 2018


    #6
  7. F1537377253425
    Cupcake Sep 19, 2018


    #7
  8. theshinybeast
    Marshmallow Sep 19, 2018

    theshinybeast , Sep 19, 2018 :
    Mouth, ear or grey matter?
     

    #8
  9. F1537377253425
    Cupcake Sep 19, 2018

    F1537377253425 , Sep 19, 2018 :
    ear, when ici calling, the sound is very low, i must use my free-hand kit...
     

    #9
  10. G_Mark_de_la_torre_Ofvw
    Cupcake Sep 20, 2018

    G_Mark_de_la_torre_Ofvw , Sep 20, 2018 :
    I had the same problem to repair they told me that it was my thing Jjajaj, they left it stock and it worked now again I am with the problem
     

    #10
  11. L1537448547976
    Cupcake Sep 20, 2018


    #11
  12. F1537377253425
    Cupcake Sep 20, 2018


    #12
  13. G_Mark_de_la_torre_Ofvw
    Cupcake Sep 20, 2018

    G_Mark_de_la_torre_Ofvw , Sep 20, 2018 :
    [QUOTE = "F1537377253425, post: 19159572, member: 1700221"] Entonces, ¿cree que es un problema de software? [/ QUOTE]
    It may be since I had beta and they returned it with stock and without changing micro. NOW I AM IN BETA and I have returned to the problem
     

    #13
  14. peleon
    Cupcake Jan 29, 2019


    #14
  15. B_Ramesh_Naidu
    Donut Jan 30, 2019

    B_Ramesh_Naidu , Jan 30, 2019 :
    I think its related to dust which was formed under your earpiece.. So get it cleaned.. You will not face this problem.. Same happens with me.. Went to service centre and they removed the dust.. And its working fine..
     

    #15
  16. peleon
    Cupcake Jan 30, 2019

    peleon , Jan 30, 2019 :
    but this has happened just after the update... I don't think that the dust suddenly has done this
     

    #16
    INBARAJREDDY likes this.
  17. F_Mukesh_Rathore_zChW
    Donut Jan 30, 2019


    #17
  18. easogs
    Cupcake Jan 30, 2019


    #18
  19. myponeplus
    Donut Jan 30, 2019


    #19
  20. dewalty
    Cupcake Jan 30, 2019

    dewalty , Jan 30, 2019 :
    I had the same problem, replaced the earpiece and still low volume. Tried a stubby tooth brush on the speaker grill and it's now working.
    Google interspace brush, they look like this.....
    1548874174925.jpg
     

    #20