1
YouTube TV not working OP7 Pro

  1. arcanexvi
    Gingerbread May 20, 2019

    arcanexvi , May 20, 2019 :
    Anyone else having issues with YouTube TV? I get audio but just a black screen for video. The preview pane on the channel guide works fine but as soon as I try to actively play a channel it loses video.

    TMO OP7 Pro
     

    #1
    williamtech814 likes this.
  2. B_Wrath
    Marshmallow May 20, 2019

    B_Wrath , May 20, 2019 :
    Got the screen recording turned on?
    Are there any apps with overlay function?
     

    #2
  3. arcanexvi
    Gingerbread May 20, 2019

    arcanexvi , May 20, 2019 :
    no and no.
     

    #3
  4. B_Wrath
    Marshmallow May 20, 2019


    #4
    arcanexvi likes this.
  5. arcanexvi
    Gingerbread May 20, 2019

    arcanexvi , May 20, 2019 :
    That worked and surprisingly kicking it back up to 90 is now fine... so weird...
     

    #5
  6. B_Wrath
    Marshmallow May 20, 2019

    B_Wrath , May 20, 2019 :
    Probably a glitch. If it repeats, raise a bug report.
     

    #6
    arcanexvi likes this.
  7. arcanexvi
    Gingerbread May 20, 2019

    arcanexvi , May 20, 2019 :
    will do.

    for anyone with the issue, reboots will not fix.
     

    #7
    B_Wrath likes this.
  8. G_Mo_Geek
    Cupcake Jun 16, 2019

    G_Mo_Geek , Jun 16, 2019 :
    I tried switching both to FHD and 60Hz but to no avail, until I finally turned off night mode. Oddly enough, it does work well in reading mode.
     

    #8
    williamtech814 likes this.
  9. Damionmiller76
    Cupcake Aug 19, 2019

    Damionmiller76 , Aug 19, 2019 :
    I've been having the same problem... Sound but no video.... I turned off night mode and it's working now! Thank you!
     

    #9